torsdag 10 januari 2013

Fler mål för 2013!

Okej så eftersom att det fortfarande är januari bör det väl vara okej att lägga till lite fler mål för året? I vilket fall tar jag enbart en kort paus i Stephen Kings bok Varsel som är så otroligt spännande att det är svårt att ens hinna med kisspauser! Och med det sagt lägger jag till som mål att läsa minst 3 Stephen King böcker iår :)



Någon mer som gillar (läs älskar) Stephen Kings böcker? :) Vilken tycker ni är hans bästa?

5 kommentarer:

  1. Jag erkänner mig skyldig till att gilla (älska) hans böcker. De är helt enkelt.. outstanding.
    Min favorit är nog Christine, även om jag verkligen tyckte att Rasande Rose var obehaglig också (fast jag var inte så förtjust i slutet på den). :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är de! Jag är helt såld på Stephen King (trots att jag ibland får mardrömmar som ett litet barn av hans böcker haha!) Jag har faktiskt inte läst Christine, den står dock snällt och väntar på sin tur i min bokhylla så då blir det nästa King bok jag läser! :) Jag läser ju som sagt Varsel nu och den är riktigt bra, men min absoluta favorit är faktiskt Pestens tid, om du inte har läst den så LÄS! Helt fantastisk bok! :)
      Kram!

      Radera
  2. King pendlar väldigt mycket hos mig. Jag älskar tex. Det Mörka Tornet serien, Desperation och Drakens Ögon men har hatat i princip allt annat jag försökt läsa av honom. Just nu testar jag att läsa Lida, tycker den är sådär. En dag ska jag läsa Pestens Tid (alla andra verkar ju älska den) men just nu har jag inte tid :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag påbörjade Lida för längesedan men avslutade för att jag började läsa något bättre (med andra ord tyckte även jag att den var sådär) Pestens tid är dock en av mina absoluta favorit böcker så den bör du helt klart läsa! Jag har inte läst någon av de första du nämnde, om jag ska läsa en av dem, vilken bör jag läsa då? :)
      Kram

      Radera
    2. Rekommenderar Det Mörka Tornet om du har tid att sätta tänderna i en serie. Jag tycker den är helt fantastiskt, faktiskt den bästa bokserie jag någonsin läst :)

      Radera