fredag 7 juni 2013

Just nu läser jag..

.. Änglarnas kamp av Becca Fitzpatrick! Jag har fått hem så otroligt mycket böcker så att jag knappt vet vart jag ska starta! Till sist bestämde jag mig i alla fall för att börja med Änglarnas kamp som jag verkligen har längtat efter :)


Är det någon som redan har hunnit läsa Änglarnas kamp? Någon som håller på med den just nu precis som jag? Förresten ni har väl inte missat tävlingen där ni faktiskt kan vinna den? :) 

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Då passar ju tävlingen dig utmärkt! :) Den är riktigt bra hittills!

      Radera
  2. Den är riktigt bra enligt mig! Bra avslut på en bra serie, som kan läsas flera ggr!
    Du ville ha tips, har du läst vampyrböckerna av Jeaniene Frost? Tre böcker ute än så länge. Jag gillar dom starkt!
    Själv har jag lagt beställning på Kretsen och Farlig förmåga. Hade jag aldrig gjort om jag inte hade läst om dem här!
    Just nu läser jag Helena, starcrossed serien. Har äntligen fått hem sista delen så nu är det omläsning av de två första!
    till min stora chock har jag köpt hem Borta med vinden, endast 49kr, kunde inte låta bli, och första boken om sveriges historia! Inte min stil, men jag älskar gammalt och historia så varför inte!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror inte ens att jag har hört om några vampyrböcker av Jeaniene Frost? Jösses, det måste jag kolla upp genast! Kretsen och Farlig förmåga är båda helt fantastiska, roligt att jag har inspirerat någon! ;) Jag har Helena hemma, men har ännu inte läst den faktiskt. Jag har tänkt att ta tag i starcrossed serien i sommar :)
      Tusen tack för tipset! :)

      Radera