måndag 23 januari 2012

30 Days of Books - 23!

Day 23 - A book you wanted to read for a long time but still hasn't

Jag brukar inte direkt vara sen med att köpa och sluka böcker som jag gärna vill läsa, men True Blood böckerna av Charlaine Harris har stått helt orörda i min bokhylla ett bra tag nu. Vet inte riktigt varför jag inte har börjat läsa dem än, jag är nog inte riktigt på vampyr-humör för tiden!

Någon som tycker att de är värda att ta tag i? :)




6 kommentarer:

  1. Oja! Självklart ska du läsa dem! Jättespännande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh nu blev jag ju jätte nyfiken! Det får bli vårens projekt då! :D

      Radera
  2. Dom är otroligt bra! Fängslande som få och väldigt välskrivna. Det är väldigt mycket passion i dom böckerna, något som tilltalar mig. Har du sätt serien och gillar den så kommer du dock bli besviken. Dessa böcker är lite som the vampire diaries böckerna. Böckerna och serierna verkar vara från två olika berättelser. Dessa böcker är mycket bättre än serien!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh jag gillar passion! :D Jag har sett i stort sett hela serien. Att böckerna och serien skiljer sig gör mig inget alls, dock var jag extremt besviken på Vampire Diaries böckerna. Där tyckte jag att serien var så mycket bättre. Men jag återkommer när jag har läst True Blood! :) Så kul att höra andras åsikter :)

      Radera
  3. Håller med om att de är mkt bättre än tv-serien! Absolut läsvärda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter ju helt lysande med tanke på att jag verkligen gillar serien! Det verkar som att jag har något att se fram emot :D

      Radera