tisdag 24 januari 2012

30 Days of Books - 24!

Day 24 - A book that you wish more people would've read

Känns än en gång som att jag upprepar mig men alla Philippa Gregorys böcker om det engelska 1500-talet är makalösa! Jag tycker inte riktigt att hennes böcker har fått den uppmärksamhet de förtjänar. Speciellt Den andra systern Boley är så läsvärd :)

Någon mer som tycker om Philippa Gregorys böcker?

5 kommentarer:

  1. Har bara läst Den andra systern. Men ack så bra den va! Har tänkt och läsa de övriga när jag har fått slut på övriga böcker =)
    Vet du hur många det är totalt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Den andra systern Boleyn tillhör absolut mina favoriter! :) Det är ju fristående delar och jag vet inte riktigt om jag tycker att alla har anknytning till varandra men om jag inte har helt fel finns det fyra till som tillhör samma tid iallafall :) Den första hustrun, jungfruns älskare, arvet efter Anne Boleyn och I drottningens närhet :)

      Radera
  2. Jag tror att jag har läst alla böcker av henne,som har kommit ut på svenska då cx
    Älskar alla hennes böcker!
    Efter att jag hade läst Den Första Hustrun(som är den första boken av Gregory som jag läste)blev jag helt besat av medeltiden i England.
    Särskilt Tudor-tiden Cx
    Har du någon anning om när Lady of the rivers kommer ut på svenska? XD

    SvaraRadera
  3. Älskar verkligen hennes böcker. Ser fram emot The Kingmakers Daughter men det lär nog tyvärr ta ett par år eller så innan den översätts :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag älskar också hennes böcker! Väntar alltid spänt på att hennes nyaste ska översättas! :)

      Radera