tisdag 8 januari 2013

Mål för 2013!

Nu har jag uppdaterat mina mål inför 2013, jag sänkte kraven en del men har fortfarande som mål att läsa 52 böcker på ett år :) Framför allt är jag i år inriktad på engelska böcker och klassiker!

Vad hoppas du på att läsa i år? Vad ser du mest fram emot? :)

6 kommentarer:

  1. Jag hade också tänkt läsa lite klassiker, du har inte tips på några bra? Vill inte läsa en alltför tung och sedan bli avskräckt ;) Vet knappt vilka som räknas som klassiker..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Självklart har jag det! :) Många klassiker är tyvärr rätt så tunga, sen vet jag inte riktigt vad du tycker om för typ av böcker? Men Jane Eyre är en helt fantastisk bok! :) Inte allt för svår heller, annars finns ju Flugornas Herre, den är ännu lättare och riktigt spännande (författaren William Golding har dessutom rott hem ett novelpris ;) Finns massvis med fler, skriv igen med vilken typ av böcker du är intresserad av så får du fler tips! :)

      Kram!

      Radera
  2. Äntligen ser jag ett mål av antal böcker som inte uppgår i tio eller femtal... 52! :D Underbart! Hoppas du ror hem det. Själv har jag tagit tiotalet och tänk försöka mig på 70 böcker 2013! (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja! Men 52 böcker är ju en bok i veckan och det känns rätt rimligt (just nu iallafall, fick syn på min litteraturlista för nästa kurs och börjar bli tveksam till mitt beslut haha) 70 böcker känns som ett högt mål, jag håller tummarna för dig! :D

      Kram!

      Radera
  3. Jag hamna på 105 böcker 2012, vet inte om jag kommer i så mkt mer. Detta året känns det inte som det är så mkt spännande som ligger och väntar.... Kanske har missat jätte mkt =)
    Tror iaf att detta blir ett läsa om år =) just nu är jag inne på bok nr 2 i år, sagan om ringen trilogin. Läste den för ett par års sen sjukt bra!
    Kan rek Halvblod oxå en trilogi med tredje boken ute i vintern -13. även Boktjuven om ni inte har läst den!
    Hoppas du hinner blogga mer, lätt att man missar nån bra bok när man är uppe i sitt egna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jösses så många böcker skulle jag aldrig hinna med på ett år! Eventuellt om jag slutade plugga och låste in mig i mitt sovrum typ haha ;) Bra jobbat!

      Oh så fel du har! Årets mest spännande händelse, äntligen kommer uppföljaren på insurgent! :D Jag längtar så mycket att jag knappt kan sitta still!

      Jag har faktiskt inte läst sagan om ringen, är den värd att läsa? Halvblod har jag inte heller hört något om! Skall kolla in den genast, tack för tipset! :)

      Jag skall definitivt försöka blogga minst en gång om dagen! Kram på dig

      Radera