tisdag 7 maj 2013

Just nu läser jag..

..Fallen tid av Anna Roos! Eftersom att det är en e-bok och jag inte har någon läsplatta så läser jag via datorn. Måste erkänna att det är aningen jobbigare än vad jag hade tänkt så det kommer nog inte att gå sådär överdrivet fort. Synd för boken verkar riktigt spännande och läslusten är verkligen på topp!


Någon som har läst Fallen tid? :) Vad säger ni om läsplattor? Är det värt att köpa en?

3 kommentarer:

  1. Läser man mycket e-böcker, eller har planer på att göra det, så är det definitivt värt att köpa en läsplatta. Jag hade en läsplatta förut men nu läser jag e-böcker i mobilen, fungerar men jag kommer köpa en ny läsplatta så snart som möjligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag läser sällan e-böcker eftersom att jag älskar känslan av en riktigt bok! Men kanske vore det smidigt i alla fall, jag har en hel del kurslitteratur som jag hade kunnat scana in så det hade ju varit bra. Vi får väl se helt enkelt :)

      Radera
    2. Ja precis, jag var jätte emot/gillade inte alls e-böcker förut (därför jag inte har kvar min läsplatta) men desto mer e-böcker jag köpte & läste, desto mer insåg jag att det inte var så tokigt ändå ;) Det har sina fördelar och jag tror helt klart det är en vanesak. Jag älskar, och köper, fortfarande riktiga böcker men ser e-böckerna som ett bra komplement :)

      Radera