tisdag 26 februari 2013

Vad har hänt med Bra Böcker förlag?

Är det någon som vet vad som sker med Bra Böcker Förlag? Det är ju det förlaget som ger ut de flesta Stephen King böckerna! Men när man är inne på hemsidan så har inget uppdaterats sedan den 4 oktober 2012, inte heller lyckas jag få något svar när jag har mailat.. Mystiken tätnar!

Någon som vet något om vad som sker med förlaget? Skulle vara väldigt tacksam för svar! :)

7 kommentarer:

  1. Säg till om du får veta något! Det är grymt konstigt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet! Det är verkligen jätte skumt, jag har inte hört något om att de skall lägga ner? Men absolut, om jag får reda på något så sprider jag det vidare ;)

      Radera
  2. Jag tror att Bra Böcker ger ut alla sina nya böcker på http://www.fritzstahl.com/. Vet inte varför de har kvar gamla hemsidan nu när de har blivit uppköpta men jag tror att det är meningen att gamla hemsidan ska läggas ner helt så småningom (obs! personlig teori, har inget faktaunderlag, haha)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det låter ju faktiskt väldigt troligt! Måste ha varit jag som missuppfattade något för jag trodde bara att det var bra böckers bokklubb som hade blivit uppköpt, inte hela förlaget. Men din teori låter rimlig ;)

      Radera
    2. Nicole: din ursprungliga teori stämmer. Fick det bekräftat av fritsståhl idag när de svarade på mitt mail. De har/hade tagit över klubben endast. De hänvisade mig till bra böcker när det gäller boksläpp.

      Radera
    3. Jag misstänkte detta! Bra böcker svarar dock inte alls på mail så jag vet fortfarande inte riktigt vad som pågår där..

      Radera
    4. Nicole, de svarade inte på mitt mail heller som jag skickade ca 2a juli. Fattar inte vad som händer..

      Radera