måndag 18 mars 2013

Dagens bild!

Hittade lite roliga bilder som jag tänkte dela med mig av till alla andra bokälskare :) Den första bilden är till alla fantastiska bokbloggare (och alla andra som är här och läser och kommenterar)


Den andra fick också komma med, helt enkelt för att jag tror att många känner igen sig i den ;) 


5 kommentarer:

  1. Svar på kommentar:
    Jag har beställt beautiful creatures och halo nu så kan jag säga till dig vad jag tyckte om halo, om du inte har hunnit läsa den tills dess vill säga :P

    Har du läst house of night-böckerna av pc och kristin cast? Om inte, gör det! De är helt underbara.

    Sen undrar jag om du har läst böckerna av Claudia Gray, Evernight, Stargazer, Hourglass och Afterlife? Om inte rekommenderar jag dig att läsa dem också. Tycker de är jättebra, bara slukade dem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh jag bara älskar när det ramlar in boktips! :D Jag kommer inte hinna läsa Halo fram tills dess, håller på med en riktigt tjock King bok just nu och sen kommer jag att påbörja Beautiful Chaos :) Jag har läst några av dem men var faktiskt inte jätte förtjust i dem, kanske får ge dem en ny chans ;)

      Nej Claudia Gray har jag aldrig ens hört om! Tusen tack jag skall kolla in det tipset genast! :D

      Radera
    2. Hihi ja gör det! Kunde verkligen inte slita mig från de böckerna, sträckläste dem. Riktigt bra:)

      Radera
  2. Svar
    1. Ja men visst är det! Jag älskar när en bild kan beskriva en känsla! (förvisso en bild med text) det brukar annars krävas många ord för att beskriva vad jag känner haha ;)

      Radera