torsdag 19 september 2013

Nya bokhyllor!

Kommer ni ihåg för typ evigheter sedan när jag skrev om mitt kaos hemma i samband med att jag skulle få nya bokhyllor? Jag lade upp en bild på mitt kaos, utlovade bilder på mina nya bokhyllor och sen blev det tyst. Bokhyllorna är uppe och nästintill fyllda (det finns lite plats att växa på). Här kommer lite bilder :)



Den övre bilden tog jag i mörkret bara för att visa hur mysigt det blir på kvällarna! :) Åh jag är helt kär i mina nya bokhyllor, att krypa upp i soffan med höstmörker och regn utanför och titta på böckerna som lyses upp av helt egna lampor är en väldigt speciell känsla. 

Hur förvarar ni era böcker? Har ni hela bokhyllesystem? Några tips på hur man kan förvara böcker på ett fint & mysigt vis? Vad tycker ni om mitt bokhyllesystem? :) 

20 kommentarer:

  1. Så där ser det ut för mig oxå + några fler bokhyllor. Var har du köpt de fina lamporna? Blev super snyggt :) Jag gillar att man gör så där i hörnet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det både snyggt och praktiskt att ha en hörna? :) Lamporna är köpta på ikea, ganska nyligen också så de bör finnas kvar! :)

      Radera
  2. Vad vackert du fått till det! :)

    SvaraRadera
  3. Åh, det ser ut som en jättemysig hörna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst gör det?! :D Jag älskar mysiga hörnor, speciellt om de är fyllda med böcker ;)

      Radera
  4. Superfin bokhylla! Det ser verkligen jättemysigt ut med lamporna tända :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack snälla :) Ja men visst gör det?! :D

      Radera
  5. Va fint det blev! Såg att du önskade dig niceville, jag har den på pocket om du vill byta mot någon bok tänkte jag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! :) Hmm, det låter väldigt intressant! Dock har jag inte tänkt så mycket över byten så jag vet inte riktigt om jag har någon bok att byta bort. Just nu har jag rätt mycket i skolan så jag hinner inte riktigt titta närmare på det, men om jag skulle komma på någon bok jag kan tänka mig att byta bort så hör jag genast av mig :)

      Radera
  6. Jättefina bokhyllor, vilken mysstämning. :) Det är så vackert att titta på välfyllda bokhyllor. Böcker är en fröjd för själen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men visst är det så! Ett hem utan böcker känns inte som ett riktigt hem :)

      Radera
  7. Så underbart snyggt! Känner igen en hel del av bokryggarna! =) Fast jag skulle tippa på att du har de engelska versionerna.
    Har du räknat böckerna? Jag är så sjukt stolt över mina ca 200 böcker hemma, men detta ser ut att vara mer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har faktiskt inte jätte mycket engelska böcker, de böckerna i bokhyllan i mitten är på engelska (förutom de två nedersta raderna som är Stephen Kings egna rader ;) Nej jag har faktiskt inte räknat på väldigt länge, skulle tippa att jag ligger strax över dig, kanske 300? :)

      Radera
  8. Jättefint! Sådär skulle jag också vilja ha :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är väldigt nöjd! :) Det enda problemet är att det är nästintill fullt så sen får jag problem ;) haha

      Radera